

## **All Children Thrive Spring Learning Session**

## May 10, 2022

## Monumental Impact: Systems View of Child Health and Well-Being

- Connect and continue to network as we work to further our goal of Cincinnati's children being the healthiest in the nation
- Build our Quality Improvement skills to strengthen our capabilities to achieve our team and network goals
- Celebrate our successes

Time	Session	Learning Objective	Speaker
10:00 am-10:25 am (25 min)	Welcome, Story, and Overview	Welcomes and energizes attendees, shares inspirational story, orients attendees to the Network	Susan Sprigg, Travina Adams, and Andy Beck
10:25 am-10:40 am (15 min)	Pride of the Network Video	Links commitments from the last learning session to work that is now complete. Highlights partner learnings and goals.	A video montage of community partners and network members
10:40 am-10:55 am (15 min)	Ignite Talk	Shares inspirational story related to systems thinking	Bishop Ennis Tait
10:55 am-11:05 am (10 min)	Joint Plenary Session: Systems Thinking	Shares Overview of System Thinking Principles	Carley Riley
11:05 am-11:30 am (25 min)	Systems Thinking Case Study Breakout Room Sessions 1. Cincinnati Public Schools (CPS) COVID Vaccination Journey 2. System to Achieve Food Equity (SAFE) Network Food Pop Up Distribution 3. Early Childhood Education (ECE) High Quality Child Care	Shares skills, knowledge, best practices that will enhance and advance the use of systems thinking to address community issues.	<ol> <li>Angie Maddox</li> <li>Kristen Gasperetti and Charles Hoffman</li> <li>Mackenzie Bottom and Surbhi Narula</li> </ol>
11:30 am-11:50 am (20 min)	Break (return to main room then 15 min break)		
11:50 am- 12:50 pm (60 min)	Quality Improvement Skill Building Breakout Meetings  1. Using Co-Production to Enable Systems Change! Let's Learn Reflect and Apply  2. Data to Drive Action: Using Dashboards and Sustaining Improvements  3. Building Organizational Quality Improvement Capability and Capacity	Builds new Quality Improvement skills or strengthen existing ones to accelerate our progress to achieve our shared goals	<ol> <li>Vivian Sevilla and Connie Stewart</li> <li>Tony Spitznagel, Jenny Oehler, and John Holcomb</li> <li>Christina Harding and Domonic Hopson</li> </ol>
12:50 pm-1:05 pm (15 min)	Break (return to main room then 10-minute stretch)		
1:05 pm-1:25 pm (20 min)	Reflection, Call to Action, Evaluation, Next Steps and Closing Remarks	Highlights partner learnings and goals. Links learning session learnings to work that is being designed and executed	Andy Beck, Anthony Scott, Christina Harding, Katie Pendergraft, and Rob Kahn